The Cliffs The Cliffs The Cliffs The Cliffs

The Cliffs

Interpretation Centre

2018 Anders Wall Award for The Cliffs Interpretation Centre

La Pinta Ltd, the Company that planned, built and manages The Cliffs Interpretation Centre, at Dingli,won a prestigious Diploma of Recognition for the 2018 Anders Wall Award, in the Environment Category.

The prestigious Anders Wall Award Environment is dedicated to recognise individuals or organisations for their special contribution to the rural environment within the EU, with achievements related to preserving the landscape and cultural heritage, providing biodiversity and contributing to sustainable local development. Initiatives considered for this award must have significant positive environmental impacts at a local, national and European level. The Award is organised by the Anders Wall Foundation in association with the European Commission, Directorate General for the Environment, the Royal Swedish Academy of Agriculture and Forestry and the Friends of the Countryside.

This year’s Anders Wall Award ceremony was organised at Constance Lake, Germany. La Pinta’s project at Dingli, The Cliffs, was amongst numerous initiatives from all Europe nominated for this award. During the ceremony, La Pinta Ltd was invited to address the guests and fellow nominees, to explain the innovative concept adopted through its sustainable investment at Dingli.